Hvorfor pokker er der sukker i nektaren?
mangonektar i glasflaske nfc
Liquid Juice Company Logo

HVORFOR POKKER ER DER SUKKER I NEKTAREN?

Hos Liquid Juice Company ønsker vi at være ærlige. Derfor vil vi også gerne fortælle, hvorfor vi har tilsat rørsukker i vores mangonektar. Svaret er nemlig helt enkelt; Vi kommer sukker i, fordi det er nødvendigt!

Nektaren er lavet på mangopuré, som vi fortynder med vand, for at den kan drikkes (ellers skulle du nok bruge en ske). Når vandet tilsættes, sænkes det naturlige indhold af frugtsukker. Hvis vi ikke gør noget ved den, smager nektaren som en meget meget tynd kop saft.

Vi kunne naturligvis have tilsat alverdens ting og sager for at trække smagen frem igen, men vi har altså valgt kun at bruge rørsukker, for at opnå den bedste smag.

Vi kommer dog ALDRIG mere sukker i nektaren, end frugtens oprindelige sukkerindhold.

Så her får du en mangonektar uden noget hokus pokus.