yuzu citron lime lemonade og mangonektar om os
Liquid Juice Company Logo

OM OS

Liquid Juice Company er et dansk firma, som specialiserer sig i lemonader og nektarer, bestående af primært én hovedingrediens. Vi benytter aldrig koncentrater. Bruger aldrig aroma, og tilsætter aldrig farvestoffer eller E-numre til vores produkter. Hos os drejer det sig kun om den rene smag, derfor blander vi bl.a. vores nektar med vand, og ikke med juice.

Vi ønsker at være ærlige omkring vores lemonader og nektarer, og forklarer gerne, hvorfor vi synes, det er sjovere at lave et produkt, som smager af det det hedder, og derfor f.eks. hellere vil lave en mangonektar med 40% mangopuré, end en mango juice, som primært består af en billig appelsin-, drue- eller æblejuice.

Vi bruger også rigtig rørsukker, i stedet for stevia, lav-syre æblekoncentrat eller andre kunstige og naturlige sukkererstatninger, til at trække smagen frem igen, da vi mener, at det er den bedste råvare at bruge, når nu vi alligevel skal hæve sukkerindholdet til det oprindelige niveau, så nektarerne ikke smager som en meget tynd kop saft. Vi kommer dog ALDRIG mere sukker i nektaren end frugtens oprindelige sukkerindhold.

Alle vores produkter blandes, tappes og kvalitetssikres i Danmark.