Cookie- og privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ LIQUIDJUICECOMPANY.DK

 

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Liquid Juice Company ApS

Adilsvej 13, st.tv

2000 Frederiksberg

CVR-nr. 35846069

E-mail: kontakt@liquidjuicecompany.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Dette website anvender cookies, som enten udløber efter endt session, eller sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Hvis du vil slette dine cookies, kan du se en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Her kan du tilbagekalde dit samtykke Tilbagekald samtykke

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på siden.

Derudover bruger vi følgende cookies:

COOKIE NAVN:

__UTMA
Bruges af Google Analytics, til at kende forskel på hver enkelt bruger og session.

__UTMC
Ser om brugeren er ny, eller en genganger.

__UTMZ
Gemmer data om hvordan du kom ind på siden.

WORDPRESS_LOGGED_IN_
Registrer den indloggede brugers session.

WORDPRESS_TEST_COOKIE
Test cookie, for at se om der kan oprettes cookies.

WP-SETTINGS- #
Henter brugerdatabase.

3. Privatlivspolitik

Liquid Juice Company ønsker at beskytte dine data. Denne tekst beskriver, hvordan Liquid Juice Company som dataansvarlig indsamler og behandler dine persondata i forbindelse med brugen af Liquidjuicecompany.dk og de tilhørende og forbundne online services.
Du bedes læse meddelelsen nøje igennem, så du ved, hvordan vi behandler, bruger og videregiver dine persondata. Hvis du har spørgsmål vedrørende Liquid Juice Companys behandling af dine persondata, er du velkommen til at kontakte os (kontakt@liquidjuicecompany.dk).
Denne meddelelse omhandler følgende emner:
1. Kategorier af persondata og formål
2. Videregivelse og overførsel af persondataene
3. Opbevaringsperiode
4. Dine rettigheder
5. Kontaktperson
6. Ændringer til meddelelsen

1. Kategorier af persondata og formål
1.1 Vi indsamler og behandler følgende typer af persondata om dig:
• Adfærdsdata på website
• Kontaktinformationer
• Produkter købt, samt købshistorie

1.2 Vi behandler persondataene til følgende formål og på det anførte retsgrundlag:
• Mulighed for at kunne besvare henvendelser igennem Liquidjuicecompany.dk (GDPR art. 6(1)(b))
• Håndtering af køb (GDPR art. 6(1)(b))

Vi anvender cookies på vores hjemmeside til at forbedre funktionaliteten af hjemmesiden. Cookies sættes på baggrund af dit samtykke, og den efterfølgende behandling til de nævnte formål er baseret på Liquid Juice Companys legitime interesse i at generere brugbar og retvisende statistik over brugen af vores hjemmeside, forbedre vores hjemmeside og markedsføre vores produkter (GDPR art. 6(1)(f)). Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookie-politik.
Du kan gøre indsigelse mod vores behandling til disse formål, se mere under punkt 4.

Når vi indsamler persondata til ovennævnte formål direkte fra dig, afgiver du disse data for at kunne benytte websitet og de forbundne og tilhørende online services, samt købe produkter. Du er ikke forpligtet til at give os oplysningerne. Konsekvenserne af ikke at afgive persondataene er, ikke at kunne rette henvendelse til Liquid Juice Company eller benytte online services på Liquidjuicecompany.dk, samt købe produkter.

2. Videregivelse og overførsel af persondataene
2.1 Videregivelse af persondata
Persondataene vil blive videregivet til og delt med følgende modtagere på det anførte retsgrundlag:
• Ansvarlige for kontakthenvendelser. (GDPR art. 6(1)(b)
• Forsendelse I forbindelse med køb. (GDPR art. 6(1)(b)

2.2 Data behandleres adgang til persondata
Vi giver vores samarbejdspartnere adgang til persondata, herunder IT-leverandører, der opbevarer og behandler persondata på vore vegne. Vores samarbejdspartnere og leverandører skal overholde Liquid Juice Companys instrukser for opbevaring og behandling af persondata. Det er endvidere Liquid Juice Companys ansvar, at opbevaring og behandling sker i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

3. Opbevaringsperiode
Vi opbevarer persondataene, så lang tid det er nødvendigt for at opfylde ovennævnte formål, dog højst i:
• Konktaktinformationer og detaljer på forespørgslen er gemt I maksimum 12 måneder fra forespørgslens afslutning
• Købsinformationer og leveringsinformationer gemmes i maximalt 6 år, efter købet har fundet sted, i henhold til bogføringsovgivningen

4. Dine rettigheder
Du kan med visse lovbestemte undtagelser altid anmode om at få adgang til dine persondata.
Du kan endvidere bede os om at berigtige eller begrænse behandlingen af dine persondata.
Du kan bede om at modtage de af dig afgivne persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, hvis vores behandling af dataene sker på grundlag af dit samtykke eller en kontrakt, som du har indgået med os (dataportabilitet).
Vi sletter dine persondata efter anmodning herom, medmindre vi har hjemmel til at fortsætte behandlingen.
Du kan også indgive en klage til tilsynsmyndigheden såsom Datatilsynet.

5. Kontakt
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til beskyttelsen af dine persondata eller ønsker at udnytte dine rettigheder. Du kan kontakte os på kontakt@liquidjuicecompany.dk

Adresseoplysninger:
Liquid Juice Company ApS
Adilsvej 13, st.tv, 2000 Frederiksberg
Danmark

6. Ændringer til meddelelsen
Vi forbeholder os ret til at ændre denne meddelelse om databeskyttelse.

Version 1